%50 İNDİRİM'İN BİTMESİNE
Gün
Saat
Dakika
Saniye

1000 Hikaye İzlenme

5/5 Toplam: 820 Değerlendirme
1000
Teslimat Süresi: 0-10 Dakika içinde
+100 Hediye Toplam: 1100
Fiyat
4.99   TL

Instagram hesaplarının popülerliğinin sağlanabilmesi ancak etkileşim grafiklerinin arttırılmasıyla mümkün olabiliyor. Çoğu Instagram kullanıcısı içinde hesap etkileşim değerlerinin düşük olması büyük problem oluşturuyor. Sosyal medyada etkileşimin arttırılabilmesinde uzun emekler vermek gerekebiliyor. Ancak çeşitli Instagram hizmetleri ile bu düşük etkileşim sorunun çözülebilmesi de mümkün oluyor. Instagram için etkileşimi en fazla arttıran özellik Instagram Hikaye(Story) özelliğidir.

Hikayede yakalanan izlenme sayılarının etkileşime çok katkı sağlamasıyla kullanıcılar hikaye izlenme paketlerine çok yoğun talep gösteriyor. Hikaye izlenme hizmetleri ile Instagram kullanıcıları, hesaplarında hedefledikleri yüksek etkileşim seviyelerini yakalayabiliyor. Sizde hesabınızda etkileşimi arttırmak üzere 1000 hikaye izlenme paketlerini kullanabilirsiniz.

Instagram Hikaye İzlenme Almak Ne İşe Yarar?

Instagram hikaye özelliği sayesinde sadece 24 saat profilde yayınlanacak paylaşımlarda bulunulabiliyor. Yayımlanan hikayeler, yayınlandıkları andan itibaren 24 saat sonra siliniyor. Bu özellik, kullanıcıların profillerinde gönderi olarak paylaşmak istemedikleri fotoğraf ve video gibi içerikleri de paylaşabilmesine sağlar. Instagram kullanıcılarınca sıklıkla kullanılan hikaye özelliğinde izlenme oranlarını arttırabilmek için hikaye izlenme hizmetleriyle çok kolay hale geliyor. 1000 hikaye izlenme paketi satın alarak, paylaştığınız hikayenizin kısa sürede binden fazla izlenme sayısına ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

  • Instagram Hikaye izlenme sayınızı yükseltir.
  • Profilinizdeki diğer gönderi ve Reels videolarının etkileşimini arttırır.
  • Gerçek kullanıcılardan gelmesi koşuluyla hesabınıza yeni takipçiler kazanmanızı sağlar.
  • Instagram paylaşımlarınızın Instagram Keşfet’te daha üst sıralarda, daha uzun süre yer almasını sağlar.
  • Instagram profilinizin önerilenlerde çıkmasını ve aramalarda üst sırada yer almasını sağlar.

1000 Hikaye İzlenme

1000 Hikaye İzlenme Nasıl Gönderiliyor?

Hikayenizin kısa sürede yüksek izlenme oranlarına ulaşmasını istiyorsanız, 1000 hikaye izlenme paketini kullanabilirsiniz. İzlenme paketlerimizde ‘izlenmeler” otomatik olarak hesabınıza kısa süre içerisinde gönderilir. İzlenmelerin hesabınıza gönderilmesi için izlenme paketi siparişiniz sırasında kullanıcı adı(veya profil linki), e-posta adresi ve telefon numarası bilgilerinizi vermelisiniz. Verdiğiniz profilde yayınlanan hikaye için izlenmeler kısa zaman dilimlerinde tamamen gönderilir.

1000 Hikaye İzlenme Paketlerinden Gelen İzlenme Gerçek Mi?

Instagram’da etkileşimi arttırmanız, alacağınız etkileşimin gerçek Instagram kullanıcılarından olmasıyla mümkün olur. Özellikle hikaye izlenme hizmeti gibi Instagram destek hizmetlerine yönelik artan talep ile birlikte çok fazla bot yani yazılım izlenmeleri gönderilmeye başlandı. Bu tip izlenmeler sayısal değerden başka bir etki oluşturmadığı gibi hesabınız için zararda oluşturur. Organik Takipçi olarak tüm 1000 hikaye izlenme paketlerimizde izlenmeleri sadece gerçek Instagram kullanıcılarından oluşmasına özen gösteriyoruz. Hikaye izlenme paketlerimizde izlenmeyi sadece gerçek kullanıcılardan alacağınızın güvencesini veriyoruz.

Türk Hikaye İzlenme Paketinin Artısı Nedir?

Sosyal medya, global etki ve kullanıma sahip bir mecradır. Her ne kadar sosyal medya global olsa da profilinizdeki paylaşımlarınızın anlaşılması ve ilgi görmesi ancak hesabınıza gelen ziyaretçilerle aynı ülkeden olmanızı gerektirir. Instagram hikaye izlenme paketlerimiz ile izlenmeleri sadece gerçek ve Türk Instagram kullanıcıları üzerinden gönderiyoruz. 1000 hikaye izlenme paketimizi satın aldığınızda hikayenizdeki tüm izlenmeler Türk kullanıcılardan oluşur.

Türk kullanıcıların hikayenizi izlemesi hesabınızın diğer Türk kullanıcılara da daha fazla önerilmesinde etki sağlar. Ayrıca gerçek kullanıcılar olduğundan paketlerimizle hikayenizi izleyen kullanıcılar, profilinizdeki diğer paylaşımlarınızı da inceler. Bu incelemeler hesabınızdaki etkileşimi de önemli oranda arttırırken, yeni takipçiler kazanmanızı da sağlar.

Hikaye İzlenme Hizmeti İçin Canlı Yardım Alabilir Miyim?

Tüm Instagram hizmetlerimiz için Organik Takipçi olarak kullanıcılarımıza 7/24 canlı destek hizmetleri vermekteyiz. 1000 hikaye izlenme paketimiz içinde dilediğiniz zaman web sitemizdeki Canlı Destek bölümünü kullanarak veya WhatsApp Canlı Destek Hattımızı kullanarak, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Destek hattımızda paketlerimiz hakkında merak ettiklerinize yanıt alabilir, siparişleriniz hakkında bilgi alabilir ve teknik sorunlar için çözüm desteğinden faydalanabilirsiniz.