%50 İNDİRİM'İN BİTMESİNE
Gün
Saat
Dakika
Saniye

1000 Reels İzlenme

5/5 Toplam: 795 Değerlendirme
1000
Teslimat Süresi: 0-10 Dakika
Fiyat
19.99   TL

Instagram’ın getirdiği güncellemeler arasında son zamanların en popüler özelliği olan Reels ile birlikte içerikleriniz daha kaliteli hale gelecek ve farklı şekillerde videolu paylaşımlar yapabileceksiniz.

Sosyal medyada fenomen olmak ve hesabınızı birçok kişi tarafından takip edilen bir hesap haline getirmek için başlangıçta paylaştığınız reels videolarına belirli sayılarda izlenme satın almanız gerekmektedir. Her ne kadar bu işlem manuel olarak gerçekleştiriliyor olsa da kaliteli bir hesaba sahip olma adına gerçekten atılabilecek en iyi adımlardan biridir.

Reels izlenme paketleri arasında bulunan 1000 reels izlenme hizmeti kısa sürede teslim edilmesinin yanı sıra güvenilir olarak sunulduğu için birçok kişi tarafından yoğun olarak tercih ediliyor.

Reels videolarının daha fazla etkileşim alması ve takip eden ya da etmeyen tüm kişilere ulaşması için Instagram arama butonu ile Reels keşfet bölümünün yerini değiştirdi. Bu bölümde paylaşımlarınızın tüm kullanıcılara ulaşması için başlangıçta muhakkak izlenme satın almanız gerekiyor.

1000 Reels İzlenme

1000 Reels İzlenme Paketinin Özellikleri Nelerdir?

Reels izlenme paketleri sosyal medyada fenomen olmanız için sizlere açılan yeni bir kapı niteliğindedir. Bu bölümde içerik üretecek ve paylaşımlarınızı takipçilerine daha iyi sunacaksanız izlenme satın alarak etkileşim sayınızdaki artışlara daha rahat etki edebilirsiniz.

Reels kategorisinde paylaştığınız içeriklere;

  • Aktif hesaplar tarafından izlenme gönderilir.
  • Yüksek etkileşim gönderilir ve popülerliğiniz artar.
  • Hesabınız keşfet bölümü sayesinde daha fazla takipçiye ulaşır.
  • Herhangi bir güvenlik problemi ile karşı karşıya kalmadan izlenme satın alırsınız.
  • Hesabınızın kapanma ya da işlem engeli gibi bir duruma maruz kalmaz.

1000 Reels İzlenme Paketi Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

Her geçen gün daha fazla ilgi gören Reels bölümünde paylaşmış olduğunuz içerikler için başlangıçta izlenme satın almak istiyorsanız hizmet aldığınız sağlayıcının sizlere farklı ve aynı zamanda güvenilir ödeme yöntemleri sunması gerekiyor. Biz Organik Takipçi olarak sizlere Mobil Ödeme / Online Ödeme / EFT – Havale gibi seçenekler sunarak tüm işlemlerinizin anlık ödeme şeklinde gerçekleşmesini sağlıyoruz.

Tüm bu ödemelerinizi gerçekleştirirken online ödeme yöntemini kullandığınızda tedirgin olduğunuz kart bilgilerinin çalınması gibi bir durumla karşılaşma olasılığınız ortadan kalkıyor. Türkiye’de ve dünyada aktif olarak kullanılan 3d secure ödeme yöntemi sayesinde kart bilgileriniz sizin ve bankanız dışında hiç kimse ile paylaşılmamaktadır. Bu sayede bilginiz olmadan hizmet yenilemeleri için otomatik ücret çekimleri de engellenmiş oluyor.

1000 Reels İzlenme Paketinde Telafi Bulunuyor Mu?

Her zaman müşterimize en iyi hizmeti verme konusunda gösterdiğimiz çabayı bir adım daha öteye götürmek için satın aldığınız hizmetin paketlerde gösterilen miktarlar kadar olmasına önem veriyoruz.

Bu sebeple işi hiçbir zaman telafi durumuna getirmemek için paketin içerisinde bulunan miktarın biraz daha üstünde gönderim yaparak izlenmelerin instagram tarafından sıfırlanması ya da farklı bir durumla karşılaşmasına önlem almaktayız. Aldığımız bu önlemlere rağmen herhangi bir düşüş durumu ortaya çıkarsa bizimle internet sitemizde bulunan canlı destek veya whatsapp canlı destek aracılığıyla iletişime geçtiğinizde gerekli telafiler anlık olarak gerçekleştirilmektedir.

1000 Reels İzlenme Paketi Nasıl Alınır?

1000 Reels İzlenme satın almak için yapmanız gereken işlemler çok kolaydır. İnternet sitemizde bulunan “Reels İzlenme” kategorisine girerek buradan 1000 izlenme değerinde olan paketi satın al butonuna basıp satın alma sayfasına gidebilirsiniz. Bu sayfada izlenmelerin gönderileceği hesaba ait bilgiler sizden talep edilecektir.

Bu bilgileri eksiksiz bir şekilde girdiğinizde izlenmelerin gönderimi ödeme işleminin tamamlanmasının hemen ardından başlayacak ve sorunsuz bir şekilde tamamlanacaktır. Herhangi bir sorun durumunda 7 gün 24 saat aktif olarak destek veren canlı destek hizmetinden faydalanabilirsiniz.