%50 İNDİRİM'İN BİTMESİNE
Gün
Saat
Dakika
Saniye

7500 Hikaye İzlenme

5/5 Toplam: 822 Değerlendirme
7500
Teslimat Süresi: 0-120 Dakika içinde
+750 Hediye Toplam: 8250
Fiyat
24.99   TL

Instagram kullanıcıları tarafından sosyal medya platformlarında önplana çıkmak olabildiğince önemli bir durumdur. Bu durumu mükemmel bir şekilde gerçekleştirmek için yapılması gereken en önemli şey belirli bir zaman diliminin harcanmasıdır. Her zamankinden daha büyük bir kitleye sahip olmak kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek bir durum değildir. Bu sebeple mutlaka çaba göstermeniz ve vakit harcamanız gerekiyor.

Tabii ki her ne kadar zaman harcamanız gerekiyor olsa da kısa süre içerisinde hikaye izlenme, gerçek takipçi ve yüksek etkileşim oranlarına sahip olabilirsiniz. Bunun için tek yapılması gereken servisler tarafından belirlenmiş olan fiyatlarla satın alım gerçekleştirmektir. Hizmetimizin müşteriye kısa sürede yansıtılması için sunduğumuz anlık teslimat seçeneği her geçen gün daha iyi bir noktaya getiriliyor. 7500 hikaye izlenme satın alarak paylaştığınız tüm görsellere izlenme satın alabilir ve hikayelerinizin daha çok kişi tarafından görülmesini sağlayabilirsiniz.

7500 Hikaye İzlenme

7500 Hikaye İzlenme Satın Aldığımda Tüm Hikayelere Mi Gönderiliyor?

Tüm hizmetlerimizde olduğu gibi hikaye izlenme servisimizde de bazı özellikler bulunmaktadır. Hesabınızda aktif olarak gönderdiğiniz hikayelerinizin tümüne izlenme gönderilmektedir. Tabii ki burada dikkat etmeniz  gereken şey hikayenizin aktif olması için son 24 saat içerisinde paylaşılmış bir hikaye olması gerekmektedir. Bu şekilde olmayan hikayelerin hiçbirine izlenme gönderilmeyecektir.

Hikaye İzlenme Teslimatı Uzun Sürer Mi?

Teslimat konusunda müşteriye anlık teslimat hizmeti vermeye çalışıyoruz. Herhangi bir şekilde sistemsel bir durum olması halinde direkt olarak alıcıya bilgi verilmekte ve ilk fırsatta gönderimler başlatılmaktadır. Burada müşterinin yapması gereken şey direkt olarak bir sorun olması halinde sitemizde bulunan canlı destek, whatsapp destek hattı ya da whatsapp sesli arama hattı gibi iletişim tercihlerinden birini kullanarak bize ulaşmaktır. Bu araçlar sayesinde haftanın 7 günü 24 saati iletişim kurma fırsatınız olacaktır.

Hikaye İzlenmelerinde Silinme Oluyor Mu?

Belirli ücretler karşılığında satın almış olduğunuz hikaye izlenmelerinde olabilecek düşüşler çok normal olarak sizlerin de moralini bozacaktır. Hal böyle olunca müşterimizin hiçbir şekilde mağduriyet yaşamaması için özellikle satın alım işleminin ardından satın alınan miktarın üzerinde gönderim yapılıyor. Bu şekilde yapıldığı için belirli miktarda silinmelerde olsa bu silinmelerin telafisi yapılmış oluyor.

Tabii ki telafilerin tümü satın alma esnasında olmuyor. Herhangi bir etkenden dolayı izlenmelerin tamamen silinmesi bizimle iletişime geçmeniz halinde engellenerek yeni teslimatlar gerçekleştirilecektir. Bu da mükemmel hizmetimizin en iyi sonucu diyebiliriz.

7500 Hikaye İzlenme Nasıl Satın Alınır?

Her güzel anınızı anlık olarak paylaştığınız hikayelerinizin çok büyük miktarda kişiler tarafından beğenilmesi ve izleniyor olması sizleri en iyi şekilde mutlu edecektir. Tabii ki burada birçok kişi paketin satın alım aşamalarının nasıl olduğu ile ilgili bilgi sahibi olmadığı için gerekli bilgilerin aktarımını sağlayacağız.

  1. 7500 adet hikaye izlenme satın almak için ilgili kategoriden paketi seçmelisiniz.
  2. Paketin alt kısmında bulunan “Hemen Satın Al” butonuna tıklayınız.
  3. Burada satın alma sayfasına ulaşacaksınız.
  4. Satın alma sayfasında sizden bazı bilgiler istenecektir.
  5. Bu bilgilerin girişini eksiksiz olarak yapmaya özen gösterin.
  6. Instagram Kullanıcı Adı kısmını özellikle dikkatli doldurun yanlış girişlerin telafisi olmuyor.
  7. Tüm girişleri yaptıktan sonra artık 3d secure altyapılı olan ödeme yöntemlerine geçebilirsiniz.
  8. Burada Kredi Kartı / Banka Kartı / Havale / EFT gibi ödeme seçenekleri bulacaksınız.
  9. Her bir ödeme yöntemi olabildiğince güvenli tutulmuş ve kart bilgilerinizin hiçbir şekilde saklanmayacağı şekilde ayarlanmıştır.
  10. Ödemenizi tamamladıktan sonra siparişinizin teslimatını bekleyebilirsiniz.