%50 İNDİRİM'İN BİTMESİNE
Gün
Saat
Dakika
Saniye

7500 Otomatik Beğeni

5/5 Toplam: 818 Değerlendirme
7500
+750 Hediye Toplam: 8250
Fiyat
149.99   TL

Instagram’da etkileşimini arttırmak isteyen kullanıcılar yoğun şekilde içerik üretimine önem veriyor. Instagram profilinde fotoğraf ve video paylaşımları takipçilerine aktif bir profil sunan kullanıcılar, özgün ve ilgi çekici içerikleriyle de etkileşimlerini arttırıyor. Ancak bu standart yolla hesap gelişimini sağlayacak yüksek etkileşimi elde edebilmek fazlasıyla zaman alabildiği gibi ciddi bir vakitte gerektiriyor. Bu sebeple Instagram etkileşimini arttırmak isteyen kullanıcılar otomatik beğeni servislerine talep gösteriyor. Bu servisler sayesinde yapılan paylaşımları için otomatik olarak beğeni geldiği için her bir gönderi için ayrı ayrı beğeni satın almakla uğraşmıyor.

Kullanıcıların Instagram profillerindeki tüm gönderilerin etkileşimlerinin dengeli bir şekilde artmasını da sağlayan otomatik beğeni hizmetleri, hesap etkileşimini yükseltmede Instagram kullanıcılarının en önemli yardımcısı oluyor. Instagram etkileşimini arttırmak isteyen kişilerce sıklıkla tercih edilen otomatik beğeni hizmetlerine Organik Takipçi web sitemizde güvenle erişim sağlayabilirsiniz. Hesabınızda yapacağınız her bir paylaşım için tek tek uğraşmadan anında beğeni gelmesini istiyorsanız 7500 otomatik beğeni paketini satın alabilirsiniz.

7500 Otomatik Beğeni

Otomatik Beğeni Hizmetinin Normal Beğeni Hizmetinden Farkı Ne?

Profilde paylaşılan gönderilerindeki etkileşimi arttırmak isteyen kullanıcılar Instagram beğeni hizmetlerini kullanıyor. Beğeni paketi almaya karar veren kullanıcıların karşısına normal beğeni ve otomatik beğeni şeklinde 2 farklı seçenek çıkıyor. Son zamanlarda daha sık tercih edilen otomatik beğeni hizmeti, normal Türk beğeni paketlerine göre çok daha fazla avantaj barındırıyor. Normal beğeni paketlerine göre otomatik beğeni paketlerinin en temel farkı tek bir gönderi yerine tüm gönderiler için beğeni alınmasıdır.

Otomatik beğeni hizmetinde beğeniler, otomatik olarak yapılan yeni Instagram paylaşımları için gönderilir. Normal beğeni servisini kullandığınız takdirde ise sadece tek bir gönderi için beğeni almış olursunuz. Otomatik beğeni servisinin hesabınıza getireceği yüksek etkileşim potansiyelini sizde değerlendirmek istiyorsanız 7500 otomatik beğeni paketimizi satın alabilirsiniz.

7500 Otomatik Beğeni Paketindeki Beğeniler Nasıl Gönderiliyor?

Instagram beğeni servislerinden birisi olan otomatik beğeni hizmeti, diğer servislere göre daha farklı bir gönderim sürecine sahiptir. 7500 otomatik beğeni paketi satın aldığınızda, aldığınız tüm beğeniler anında hesabınıza gönderilmez. Normal beğeni paketlerinde aldığınız beğeni, anında hesabınıza yüklenir. Ancak otomatik beğeni paketlerinde böyle bir durum söz konusu değildir.

Otomatik beğeni paketinde satın aldığınız beğeniler, tam 30 günlük periyotta hesabınıza gönderilir. Bunun sebebi ise Instagram profilinizde yaptığını her bir yeni paylaşım için gönderiliyor olmasıdır. Otomatik beğeni hizmetlerinde gönderim, 30 gün boyunca paylaştığınız tüm görseller için gönderilmektedir. Yani 7500 otomatik beğeni paketi satın aldığınızda 1 aylık periyotta her gün yapacağınız tüm paylaşımlara eşit şekilde bölünerek, beğenilerin hesabınıza gönderimi sağlanır.

Belirli periyotta otomatik beğenilerin gönderiliyor olması da hesabınızdaki tüm paylaşımların etkileşimlerinin dengeli bir şekilde artışını sağlar. Dolayısıyla hesap gelişiminiz çok daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşir.

7500 Otomatik Beğeni Paketini Nasıl Alabilirim?

Hesabınızda 1 ay boyunca yapacağınız paylaşımlarınızın hemen reaksiyon almasını istiyorsanız web sitemizdeki otomatik beğeni kategorisinde bulunan 7500 otomatik beğeni paketini sizde satın alabilirsiniz. Otomatik beğeni paketini satın almak için kategorideki oto beğeni paketlerinde yer alan “Hemen Satın Al” seçeneğine tıklamalısınız.

Sipariş sayfasına ulaştığınızda;

  • Instagram kullanıcı adı,
  • E-mail adresi,
  • Telefon numarası,

Bilgilerini girmelisiniz. Sizden talep edilen bu bilgiler ışığında satın aldığınız 7500 otomatik beğeni paketi hesabınıza sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde gönderilmektedir. Sipariş bilgilerini girdikten sonra ödeme yöntemini seçerek, ödeme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Ödeme işlemi tamamlanan 7500 otomatik beğeni siparişleriniz en geç 60 dakika içerisinde işleme alınır ve 30 günlük periyotta her paylaşımınıza gelir.

7500 Otomatik Beğeni Paketini Alırken Hangi Ödeme Yöntemlerini Kullanabilirim?

Hesabınızdaki her bir gönderi için otomatik beğeni almak istediğinizde Organik Takipçi olarak tüm kullanıcılarımız için uygun ödeme yöntemi seçenekleri sunuyoruz. Kullanıcılarının online işlemleri için kullandıkları farklı ödeme kanallarının bulunmasından dolayı birden fazla ödeme yöntemi seçeneğiyle sipariş alımını gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede 7500 otomatik beğeni hizmeti ödeme işleminde;

  • Havale ve EFT,
  • Mobil Ödeme,
  • Online Ödeme(Kredi Kartı/Banka Kartı),

Seçeneklerinden dilediğinizi kullanabilirsiniz. Ödeme işlemlerini online olarak yapacağınız zaman 3D Secure altyapısı sayesinde işlemlerinizi son derece güvenli şekilde yapabilirsiniz. Havale ve EFT ödeme işlemleriniz için kullanabileceğiniz Organik Takipçi banka bilgilerine ise web sitemizdeki Banka Bilgileri sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz.