%50 İNDİRİM'İN BİTMESİNE
Gün
Saat
Dakika
Saniye

7500 Türk Beğeni

5/5 Toplam: 894 Değerlendirme
7500
Teslimat Süresi: 0-10 Dakika
175 Tane Telafi
+350 Hediye Toplam: 7850
Fiyat
179.99   TL

Birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından büyük problem olarak görülen etkileşim eksikliği yoğun çaba gerektiriyor olsa da sadece belirli ücretler karşılığında da aşılabiliyor. Biz de bu sebeple kullanıcıların sahip olduğu profillerde yapmış oldukları paylaşımların etkileşim oranının türk hesaplar tarafından arttırılması için türk beğeni hizmetini veriyoruz. Bu hizmet sayesinde kullanıcılar olabildiğince yüksek seviyelerde etkileşim satın alabiliyor ve gönderilerini önplana çıkarabiliyor.

7500 Türk Beğeni

Bu etkileşimler gönderildikten sonra kolay kolay düşüş olmuyor ve profillerinizi birçok kişi tarafından beğenilen bir profil haline getiriyor. Tabii ki sosyal medyada hedefleri olan kişiler için de olabildiğince etkili bir hal almaktadır. Bu sebeple internet ortamında hiçbir şekilde uğraşmadan kısa süre içerisinde dilediğiniz türk beğeni sayısına ulaşmak için paketlerimizden faydalanmanızı öneriyoruz.

7500 Türk Beğeni Paketleri Keşfette Etkili Midir?

Beğeni satın alma işlemi yapacak kişilerin genellikle sorduğu sorulardan biri de budur. Gönderilerine yüksek etkileşim aktarımı yaparak profilin keşfete düşmesini sağlayıp sonrasında daha fazla takipçi kazanmayı hedeflerler.

Biz de türk beğeni hizmeti sunarken özellikle gönderilerin keşfete düşmesini hedefliyoruz. Burada en önemli etken satın aldığınız beğeni miktarının hesabınızın organik takipçi sayısı ile doğru orantılı olmasıdır. Bir kullanıcı profilinizi ziyaret ettiğinde gönderilerinizdeki beğeni oranı ile takipçi sayınızın uyuşmadığını gördüğünde hakkınızda bot hesap ve buna benzer düşünceler içerisine girebilir.

7500 Türk Beğeni Paketinin Özellikleri Nelerdir?

Türk beğeni paketleri birbirinden farklı özellikleri içerisinde barındırmaktadır. Bu özelliklerden en önemlisi kullanıcının satın alım işleminden sonra kısa süre içerisinde anlık teslimat fırsatından faydalanabiliyor. Hal böyle olunca beğeni hizmetini alacağınız gönderiye teslimat kısa süre içerisinde gerçekleşiyor. Bunun yanı sıra güvenli ödeme yöntemlerinden faydalanarak satın alım yapabilirsiniz. Hiçbir şekilde gönderilen beğeni sayısının silinmesi gibi bir durumla karşılaşmamanız için satın alım esnasında belirttiğiniz miktarın fazlasını göndererek olası silinmelerde yine satın aldığınız miktar kadar takipçinin size ulaşmasını sağlıyoruz.

7500 Türk Beğeni Paketinin İçerisindeki Hesaplar Bot Mu?

Bu tür paketlerde kesinlikle bot hesap kullanmıyoruz. Bu durum kullanıcının satın alım sonrasında beğeni hizmetinin tamamen silinmesine sebep olmaktadır. Bu tür sorunlarla karşılaşılmaması için türk beğeni, instagram hikaye izlenme gibi servislerimizde bot kullanımı yapmıyoruz. Aynı zamanda bot hesap kullanımı sadece silinme ile kalmayıp hesabınızın yapay yollarla gelişme gösterdiği için algoritmaya takılabilir. Bu da hesabınızın tamamen kapanmasına sebep olacaktır. Satın alımdan teslimat aşamasına kadar müşterimizin güvenlik konusunda en üst düzey hizmetten yararlanması için elimizden geleni yapıyoruz.

7500 Türk Beğeni Gönderimi Şifresiz Olarak Mı Yapılıyor?

Her fırsatta söylediğimiz gibi bizim için müşterinin güvenliği her şeyden önemlidir. Herhangi bir şekilde instagram hesabınızın şifresinin yetkisiz kişiler ile paylaşılmasını engellemek için beğeni gönderimi yapacağımız hesabın şifresini kesinlikle talep etmiyoruz. Bizimle beğeni gönderilecek gönderinin kullanıcı adını paylaşmanız yeterli oluyor.

Bunun yanı sıra ödeme esnasında da ödeme yapacağınız kredi kartı ya da banka kartının şifresi sizden talep edilmemektedir. Tüm dünyada online ödeme işlemlerinde kullanılan 3d secure hizmeti tarafımızca da kullanılmakta olup kredi kartı bilgilerinizin alt yapımızda saklanmadan ödeme gerçekleştirmesine imkan tanımaktadır.

Türk Beğeni Hizmetinde Canlı Destek Hizmetiniz Bulunuyor Mu?

Tüm kullanıcılarımıza gerek satış öncesinde gerekse satış sonrasında destek vermek amacıyla üç farklı destek hizmetimiz bulunuyor. Bunlardan biri sitemizin sağ alt köşesinde bulunan ve haftanın her günü her saati aktif olarak sizlere hizmet veren canlı destektir.

Buradan satış öncesinde merak ettiklerinizi öğrenebilir ve gerekli soruların tamamını sorabilirsiniz. Bu iletişim yolu ile sorunuza cevap bulamazsanız yine sitemizin üst kısmında bulunan whatsapp destek hattını kullabilirsiniz. Buradan hem sesli olarak görüşme sağlayabilir hem de anlık destek alacaksınız. Siparişinizin teslimatı ile ilgili yaşadığınız sorunlara çözüm bulmak için her birini tercih edebilirsiniz.